Lueskelimpa äsken taas vähän päivän uutisotsikoita ja pisti silmään tämä Ahosen uniongelmat otsikko.. Kyllä sitä nyt jaksetaan jauhaa jos jonkimoista turhuutta, kunnes taas tulee joku mullistava juttu ja sitten jauhetaankin sitä viikoista toiseen.

Ahonenhan siis kertoi päättävänsä menestyksekkään uransa tähän kauteen, lehdistötilaisuudessa muutama viikko takaperin. Tilaisuudessa pokerinaamana tunnettu mäkikotka murtui kyyneliin kertoessaan uransa lopettamis päätöksestään. Perhe tulee uran edelle.

Nyt hän kuitenkin tilittää miettivänsä oliko ratkaisu sittenkään oikea.  Ahonen kaavailee lopettamisen olevan kova paikka, varsinkin näin kesän korvalla, kun tavallisesti rankka harjoituskausi on alkamassa ja nyt ei olekaan mitään. Hän kuitenkin myöntää tietävänsä että ratkaisu oli oikea, no mitä tätä enää pohtimaan!

Ehkä Janne vain pelkää katoavansa julkisuudesta ja ihmisten mielistä uran loppumisen myötä, ja pitää vielä keksiä jotain saadakseen vielä hetki julkisuutta. Henkilökohtaisesti en usko Jannen enää muuttavan mieltään, vaan vetihän päätös uran päättämisestä toki haikeaksi, sen verran hienoa oli katsella suomen kerrankin menestyvän kansainvälisissä kisoissa.



Linkki uutiseen:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200804057478725_uu.shtml