Keksin kuin keksinkin tuossa alkuillasta itselleni puuhaa. Vaatteita kun ei koskaan ole liikaa, niin päätin ruveta katselemaan nettikauppojen vaatetarjontaa. Hm:mältä on tullut ennenkin tilattua, ja sen palvelussa ei kyllä ole mitään moittimista. Ellokseltakin jotain kävin katselemassa, mutta viime tilauksestani on kyllä aikaa.

Ongelmakseni koitui kuitenkin se, että löysin muutaman hienon paidan, verhot, ja lakanat :D ellokselta.. Toisaalta hm:män paidat houkuttelee kyllä enemmän, ja postikulujen vuoksi en raaski molempia tilata. Päätin nyt siis jättää asian tuonnemmalle. Jos tässä kuitenkin tulisi käytyä vaikka kaupungilla shoppaamassa niin sieltä sitten.

Huuto.netin vaatepaketteja katselin myös, tahtoo vain olla niin, että joka paketissa on 1-2 hienoa ja loput 20 ovatkin niitä joita en kuuna päivänä laittaisi päälleni. Eivätkai ihmiset hienoja vaatteita pois myisi :) No ehkä jos ovat käyneet pieniksi tjms. mutta kuitenkin..

Kenkiä noista nettikaupoista ei oikein tahdo löytyä, enkä tiedä uskaltaisinko niitä netistä tilatakkaan, jos kok ei kuitenkaan passaisikaan, en jaksaisi ruveta palauttelurumbaan. Myöskään farkkuja en koskaan uskalla netistä tilata, niiden tulee kuitenkin olla täydellisen istuvat ja oikean kokoiset/pituiset..