Yöllä jo pari kertaa heräsin jomottavaan niska kipuun, osaa se sitten ottaa päähän. Äsken piti oikein mennä sohvalle makaamaan, sattuu vaan niin julmetusti, tuo pään kääntely. Tie sitten mistä on tullut, nyt vain toivotaan, että mobilat auttaa. Eikai se voi kovin turhaakaan tököttiä olla, mainostetaanhan sitä aina vaan joka puolella.

Ilma ulkona kyllä kaunis, jäätävä viima vaan käy. Muutenkin olen palellut koko päivän, liekö jälleen jonkinsortin allergiaa vai mitä, ei sitä koskaan tiedä. Mopolla ei kuitenkaan ole asiaa ajelemaan, sormet jäätyvät ensimmäisten kymmenen metrin aikana, vaikka käteen vetäisi miten paksut rukkaset.

Moposta tulikin mieleen, että oli easypartsiltakin tullut mailia, osa tilauksesta oli lähetetty, joitain tuotteita ei kuitenkaan ollut varastossa, ja ne lähetetään myöhemmin ilman lisäkustannuksia. Tähän systeemiin olen tyytyväinen! Toisaalla tilanne voisi olla niin, että myyjä suostuisi lähettämään tilauksen vasta, kun kaikki tavarat ovat lähetysvalmiudessa. nyt jään siis vain odottelemaan underia ja kahvatappeja, peiliä ja minivilkkuja pitänee varautua odottelemaan paremman aikaa.

Kuvia voin skoduprojektistakin pistää, kunhan saapuvat härpäkkeet perille. Tähän perään vielä kevään kuvausintoilun satoa viimeviikolta. Ja kaikki blogin kuvat otettu muuten Olympuksen FE-230 digipokkarilla (n.200e), joten ei kannata hämmästellä varsin surkeaa laatua. Vaan eipä sitä rahaa riitä parempiin vehkeisiin.

P5110024.JPG


P5110026.JPG