backup334.gif



Katselin tuossa ajankulukseni vähän tämänhetkistä tarjontaa. Vuodatuksen blogipohjia tarjoavia sivustoja löysin useitakin (olivat linkittäneet kätevästi toisiinsa). Vaan useimman pohjista perustuivat samaan, hyvin yksinkertaiseen malliin, ja hyvin useat pohjista olivat myös mielestäni todella rumia.

En halua mollata millään tavoin pohjien tekijöitä, ja kannustuksena sanottakoon, että joukossa oli myös hienoja versioita. Itsellä ei koodauspuoli ole hallussa, muussa tapauksessa voisin vaikka pohjia tehdäkkin. Tiedän ettei tehtävä ole helppo, ja arvostan näitä henkilöitä, jotka uhraavat omaa aikaansa, vieläpä ilmaiseksi.

Ehkä tämä on mielipide kysymys, mielestäni vain useimmat pohjista olivat rumia, sekavia, suttuisia, kuvat huonolaatuisia, tai koko asetelma oli hyvin ruma.

Vielä kun näitä pohjia joutuu katselemaan blogeja selatessaan, ne vain pistävät silmään. Usein kirjoitusta saa etsiä muun sotkun joukosta. Itse kuitenkin käyn muiden blogeissa lähinnä lueskelemassa heidän kirjoituksiaan, olisi niin mukavaa jos se kirjoitus olisi helposti löydettävissä.

Syy, miksi selailin sivupohjien tarjoajien sivuilla on, että olen miettinyt itsellenikin uuden pohjan värkkäämistä. Itselläni se vain on aikaa vievää. Tahdon jotain yksinkertaisen hienoa. Mikäs tässä suunnitellessa. :)