word_for496.jpg


Etsivä löytää, internet on pullollaan erilaisia vinkkejä blogin kirjoittelijoille. Löytyy keinoja haalia itselleen lukijoita, keinoja ansaita rahaa, ja vinkkejä, kuinka tehdä blogistaan kiinnostava, sekä kirjoittaa mielenkiintoisia kirjoituksia. Löytyy nippelitietoa blogin käyttöä aloitteleville kirjailijan aluille, sekä satoja sivupohjia, jotka ovat ilmaiseksi kenen tahansa ladattavissa.

Blogin kirjoittaminen on loistava harrastus, varsinkin jos kirjoittelusta tykkää. Ei parane kuitenkaan ihan hukata elämäänsä internetissä, on sitä muutakin elämää :D

Jäi vähän tyngäksi tämä kirjoitus, vaan halusin jotain vähän erilaista näpyttää näin vaihteeksi. Itse pidän kirjoittamisesta. En voi sanoa olevani hyvä siinä, ja alun perin perustinkin tämän blogin, kirjoitellakseni itseäni varten, ja oppiakseni kirjoittamaan paremmin.

Edelleen, kirjoitan itseäni varten, aikani kuluksi. Ja voin sanoa saaneeni tästä loistavan keinon paeta, kun ajatukset tuppaa täyttämään pään. Voi kirjoittaa nimettömästi ajatuksensa ulos, ilman leviäviä juoruja, ilkeitä katseita ja outoja huhuja.

Lähes aina neuvotaan käyttäjille, jotka tahtovat lisää lukijoita blogiinsa, kertomaan blogistaan kavereille. Jolloin ainakin he, käyvät tiirailemassa blogia aktiivisesti/ainakin joskus. Itse en ole maininnut tutuille kirjoittavani blogia, tai linkittänyt tätä irc-galleriaan/meseen/mihinkään josta tutut voisivat tämän piilopaikkani löytää. En tiedä voisinko kirjoittaa yhtä avoimesti jos tietäisin heidän käyvän täällä. Ainakin joutuisin miettimään joka kirjoituksessani, mitä se ajattelevat kirjoittamistani asioista, miten he suhtautuvat siihen.

Blogini siis on, ja pysyy anonyyminä. Näin kirjoittelukin on paljon helpompaa ja vapaampaa. :)

Hauskoja blogihetkiä ja hellepäiviä!