Aamu lähti yhtä unisesti, kuin jokainen kesän tähänastinen. Pikkuhiljaa heräilin ja aamupäivän vietin katsellen Täydellisten Naisten neljättä kautta. Jotenkin olen jäänyt koukkuun, katsottuani tähän mennessä kolmannen ja melkein neljännen kauden. Aivan loistava sarja.

Nälkähän sitä pikkuhiljaa yllätti. Eikä mitään hyvää ruokaa jääkaapissa, kuten nyt ei yleensäkään. Ei muuta kuin rahaa kinuamaan ja kauppaan. Nuudeleita ja hunajabroileria. Tyyristähän tuo broileri on, mutta helppo ja nopea paistaa ja TODELLA hyvää.

Ja piti sitten lähteä heinäpellolle avuksi. Innostusta ei pahemmin lyötynyt. Työallergiaa kun vähän on havaittavissa :) Noh, traktoria ajamaan vaan, ei sen rankempaa. Yllättävän helppoa, olen kyllä joskus edellisinäkin kesinä ajellut pellolla. Ja kun kuorma oli kärryssä, piti vielä lähteä sitä ladolle purkamaan! Sieltä sitten heittelin paaleja maahan kuorman päältä, eikä hieman pelottanut jos vaikka olisi horjahtanut niin komea lento olisi tullut. Ja hiki vain valui naamalla, mielessä koko ajan vain, tämä on hyvää liikuntaa.

Saa muuten varmaan sellaisen käsityksen, että oikein maalaisjuntti. No ei nyt sentään, harvinaista tämä on minun elämässäni. Enemmän sitä tulee kylillä aikaa vietettyä.

Illalla vielä sitten sain päähäni lähteä tutkimaan viimeisiä alennusmyyntejä. Myllyyn, Raisioon. Vaan empä mitään löytänyt. Joitain alusvaatteita, jotka eivät nekään alennuksessa olleet :D
Jos löysin jotain käyttökelpoista ja alennettua, oli jäljellä vain L ja XL koot.. Ehkä olen vähän myöhässä, tai sitten alennusmyynnit eivät ole minun juttuni. Enemmän innolla odotan kaikkia niitä uusia vaatteita jotka alennusmyyntien jälkeen korvaavat nämä vanhat ryysyt. :)