Taas se vaan lopahti, innostus. Viime kirjoituksesta on taas vierähtänyt, tänään satuin eksymään satunnaisesti erään henkilön blogiin, ja siitä taas muistin omanikin. Päätin nyt väsätä edes jotain iltani kuluksi.

Vuodatus on aina ollut paikka jonne tulla vaikuttamaan, ja vaikka lukijoita tekstillä olisi nolla, sanat ovat vaikuttaneet itseeni.

Horroksessa surffaillessani satuin tiedotuksista huomaamaan vuodatuksen siirtyneen Alma-median omistukseen. Itse en asiaan osaa sanoa juuta enkä jaata, ja mitä sitä vielä sanomaankaan, katsotaan mitä tulevaisuus tämän asian suhteen tuo tullessaan.

Blogin kirjoitustahdin hyytymiseen voisin etsiä syitä monelta taholta. Koulu puskee ikävästi päälle, aikaa ei vaan tunnu jäävän kirjoitteluun. Viime aikoina on ollut kovan työn alla myös oman webbi sivun luominen, jonne sitten lisäilisi valokuvailuja ja muuta mukavaa. Tässä vaiheessa voin sanoa, että ulkoasu on valmiina.. Alku kai sekin.. Tänään ei edes se kiinnostanut.

Kirjoituksessa tähän mennessä 133 sanaa. On se word vaan hyvä ystävä..  Ei vaan niin hirmuisesti tarvetta ole, nämä blogi kirjoitukset tulee tällä kirjoitettua. Vielä kun saisi suoraan tästä julkaistua, tai edes suoraan sähköpostilla.. huoh.. L Ehkä vielä joskus.. Googlen blogger palvelu mahdollistaisi lähes kaikki keinot ja mukavuudet. Jotenkin vain vuodatus tuntui kodikkaammalta, suomalaisiahan tässä kuitenkin ollaan.