En osaa sanoa mistä te kaikki olette tänne eksyneet. Mutta kiitos siitä =)

Eihän kukaan jaksaisi varmasti kauaa kirjoitella blogia, jota kukaan ei lukisi. Totta kai lukijoiden saamiseksi, on kirjoitettava mielenkiintoisia tekstejä. Tai blogin on ainakin jollain muulla tavoin houkuteltava lukijoita. Hyvä sijoittuminen hakukoneissa saattaa myös ohjata lukijat blogisi luo.

Tämän blogin ensimmäinen kirjoitus on kirjoitettu 02.02.2008. Blogi on siis ollut pystyssä vajaan vuoden, ja 3000 näyttää kävijälaskuri tässä vaiheessa. Eihän tähän voi olla kuin tyytyväinen, nopealla laskennalla voidaan helposti ymmärtää, että 3000 kävijää vuodessa tekee n. 8 kävijää päivässä. Ja täyteen vuoteen on kuitenkin vielä aikaa.

Suunta ylöspäin ja katseet kohti tulevaa vuotta 2009. Uskaltaako heittää tavoitteen? Menisikö 10 000 kävijää rikki ensi vuonna? Heh, aina täytyy olla odotukset korkealla. Vaan se jää nähtäväksi.

Muistan kyllä kuinka blogin alkuaikoina kävijät olivat aika tiukassa. Uusi blogiteksti keräsi itselleen aina noin yhden tai kaksi lukijaa. Vaan nyt näyttää jo paremmalta, sunnuntai illalla julkaisin pari uutta sivupohjaa, ja  Canonin testikuva artikkelin. Illan saldo, n. 30 lukijaa.

Uusille blogin kirjoittelijoille helpotukseksi voin sanoa, että alku on aina hankala. Ajan myötä helpottuu, ja kävijöitä alkaa ilmestyä aivan itsestään. Kirjoitusten määrä, ja laatu on suoraan verrannollinen myös kävijöiden määrään.

Kiitokset vielä kerran kaikille, ketkä nyt tätäkin lukemaan ovat eksyneet. Ja voin kyllä sanoa, että ilman tuon kävijälaskurin tuomaa rohkaisua en jaksaisi tällaisia kirjoitella. On se vaan mukava tietää, että edes joku nämä näkee. Eri asia tietysti on, josko kukaan niitä koskaan jaksaa lukea, mutta sehän ei ole minun murheeni.