Uutta sivupohjaa pukkaa kovaan tahtiin. Löytyipä tästä mukava "harrastus" tylsien iltojen ratoksi. 

Jokin aika sitten etsin itselleni valmista sivupohjaa näistä lukuisista pohjia tarjoavista blogeista. Yllätyin kuitenkin kuinka heikko oli taso. Ei pahalla, ei vaan itseäni miellyttänyt. Useimmat pohjista olivat epäselkeitä, väritys kamala, kuvat pikselimössöä, tai muuten vaan suoraan sanottuna rumia.

Vaan paha on mennä haukkumaan, onhan se tavallaan työtä, kun noita tekee. Ja kun sen vielä tekee vapaaehtoisesti, ilmaiseksi, ja hyvää hyvyyttään pistää vielä tuloksen kaikkien ladattavaksi niin eihän siinä voi muuta kun hattua nostaa.

Välähtipä sitten, että tämähän sitä tulevaa työtäkin osaltaan on, ja miksipä en ennenkin webbisivuja suunnitelleena voisi väsätä itselleni mieluista pohjaa tänne vuodatukseenkin. Lähdin siitä sitten rakentamaan, ja nyt on neljä pohjista täällä kaikkien ladattavanakin.

Pohjia pääsee katselemaan tuolta oikeasta valikosta "sivupohjat" otsakkeen alta.

Mukava jos joku pohja teistä jotakutakin miellyttää, saapi latailla ihan vapaasti. Nimeni länttäsin noihin banneri kuviin, ei pitäisi haitata ketään. Jos se siinä suututtaa niin pistähän kommenttia, eiköhän tästä jonkinlainen kompromissi saada aikaiseksi ilman nimeäkin.

Pohjan käyttöönottamisesta ei tarvitse mitään ilmoitella, toki käyn varmasti mielelläni katselemassa jos joku asiasta mainitsee. Kommenttina voi pistää myös palautetta, ja toivomuksia. Ellei pohjat miellytä niin annahan vähän suuntaa, varmasti saadaan väsättyä myös sinulle mieluinen pohja.

Tälläistä tänään siis. Hyvät uudet vuodet kaikille vuodatus.netin ahkerille kirjoittelijoille ja lukijoille. Ja muistetaan olla varovaisia. ;)