Nälkä havahdutti pelien lomasta. Viimeisillä minuuteilla hilpaisin paikallisesta siwasta hakemaan mitä nyt ensimmäiseksi käteen sattui. Spagettivuokaa, ja on muuten hyvää valmisruuaksi.

Playstation kolmosta tässä on viimepäivät tullut hakattua ja tutkittua vempeleen monenmoisia ominaisuuksia. Kyllähän se haukkuja on saanut karvaasta hinnastaan ja vielä kovin suppeasta pelivalikoimasta. Vaan kun aletaan ajattelemaan..

Viimeistään parin vuoden kuluttua dvd-levyt ovat samassa pisteessä, kuin vhs-kasetit tänäpäivänä. Makaavat pahvilaatikoissa parvekkeella homehtumassa. Bluray alkaa jo pikkuhiljaa näyttää suuntaa ja onhan se jo löytänyt tiensä useiden kotien hyllyille. Bluray elokuvien huippulaatuinen ääni & kuva tulee vielä syrjäyttämään dvd:n mennen tullen, uskaltaisin melko vankasti näin ennustaa.

Vaan eihän noita bluray levyjä normi dvd-soitin ymmärrä, ja niiden katsomiseen tarvitaankin omanlaisensa soitin. Hyvälaatuisten bluray soittimien hinnat vain tahtovat olla pilvissä (200->), vielä, kyllähän ne sieltä alas tulevat ryminällä, kun kansa huomaa dvd:n olevan historiaa.

PS3:n hinta & laatu suhdetta puntaroidessa voidaan alkaa miettiä kaikkia sen ominaisuuksia. Epäluuloja kaataen, se ei ole vain pelikone, vaan pienellä väkerryksellä siitä saa aika muikeasti kunnollisen kodin viihdekeskuksen.

WLAN = langattoman nettiyhteyden ansiosta on sillä mahdollista käyttää internettiä, tai siirtää esim. musiikki tai video tiedostoja tietokoneelta pleikkan omalle kiintolevylle katseltaviksi/kuunneltaviksi.

Ja kuten tuossa aiemmin jo takerruin noihin bluray leffoihin, niin onhan PS3 laadukas peli Bluray leffojen katseluun.

Hdmi ulostulo teräväpiirtotelevisiota varten löytyy toki.

Uusien pelien julkaisu playstation 2 konsolille alkaa tulla tiensä päähän, ja uusia pelejä tulee nykyään PS3 alustalle kuin tatteja sateella..

Semmoista tänään, jokseenkin turhaa riipustusta, mutta hyvää ajankulua itselleni..