Miten se voi kaikki aina kaatua loppupeleissä omaan niskaan? Niin paljon pitäisi vaan keksiä itselleen tekemistä, saada kaikki pois mielestä. Vaan ei tuo ole mahdollista, ei voi olla koko ajan liikkeellä. En vaan tiedä mitä muutakaan voi tehdä omaa oloaan helpottaakseen.

Miksi päivästä toiseen pitää yrittää jaksaa kuunnella joidenkin niin täydellisen epäkypsien henkilöiden narinaa? Onko tähän pakko suostua? Eivätkö he marinoidensa keskellä voisi pysähtyä ja kuunnella itseään edes vain pienen pienen hetken ajan. Niin kovin puhutaan muista paskaa, mutta pysähdytäänpä hetkeksi jokainen ajattelemaan omaa itseään. Mitä on tullut tehtyä, mitä on sanottu ja miten paljon muita satutettu.

Nyt kun saisi jostain puheseuraa, tekisi mieli vaan avautua, valuttaa kaikki paska ulos kerralla miettimättä sen koommin. Olisi edes tupakkia niin voisi tästä istua läpi yön terassilla miettimässä maailman kulkua. Oikeasti tätä kun alkaa syvemmin pohtia niin mitä helvettiä. Maailmaan mahtuu niin monenlaista tallaajaa ja piipertäjää, että huhhuh. Mitä tässä siis meidän yksilöiden valinnoilla paljon muutetaan. Tottakai, ainahan tätä toitotetaan että jos kaikki ajattelisivat näin mutta.. Vitutko siitä sitten..

Aloin tässä miettimään tuota kummaa miestä joka Turun keskustassa näytteli kadun toiseltapuolen keskariaan ja huusi vataantullessaan jotain paskareiästä ja väistämisestä kauniisti kirosanojen saattelemana. Näytti vielä selvältäkin, tiedä sitten mitä kummaa hänen päässään liikkui, aivan vieras henkilö. Mutta pois hänestä.

Jos yksi ihminen tässä maailmassa tappaa itsensä. Kehen tämä oikeasti vaikuttaa? Mahdollisesti hänen omaisiinsa, mutta hekin tästä selviävät aikanaan. Jos minä heitän roskan kadulle, se ei yllytä maita sotiin, tai pahenna nälänhätää toisella puolen maailmaa. Miksi täällä eletään? Mitä varten tähän oravanpyörään synnytään? Synnytään, opiskellaan, työskennellään, saadaan lapsia, kuollaan, ja näin kaikkia alkaa taas alusta näiden lapsiparkojen kohdalla. Onhan totta, että jotkut meistä elävät "paremman" elämän kuin muut. Yleensä tämäkin paremmuus mitataan vain varallisuuden perusteella. Sehän se tässä maailmassa määrää, raha.

Ihmiset opiskelevat päästäkseen töihin. Ihmiset menevät töihin saadakseen rahaa. RAHA. Rohkenen sanoa, että kaiken rikollisuuden takana ja perimmäisenä ajatuksena pyörii raha. Raha se vain maailmaa pyörittää kaikesta huolimatta. Mitä jos kuitenkin hetkeksi pysähdyttäisiin miettimään pärjättäisiinkö ilmankin, pärjättäisiinkö vähemmällä?

Pikkuisen useammin voisin alkaa taas kirjoittelemaan tänne. Nyt vaan iski kunnon inspiraatio.ps. jos sinä pikkunen satut siellä ruudun toisella puolella sinne eksymään niin tämänpäiväisestä kiitos, merkitsi tosiaan. siis, perääni lähtem.. äh, kyllä tietää jos tämän lukee. Ei sitä vaan aina kehtaa sanoa suoraan mutta nää on niitä hetkiä millä oikeesti mitataan ihmistä.. <3