Voispa tässä nyt kun alkuun pääsee niin kirjotella vähän itsestäkin jotain.. Kitaraa on tullut kolmisen vuotta rämpyteltyä.. Ei missään vaiheessa ihan tosissaan.. Ei ole ollut aikaa/rahaa käydä tunneilla, mitä sitten itse on ollut kiinnostusta opetella. Saahan siitä hienoja kuvia jossei muuta x) Ja mitä vielä, kuvia, heh.. On sitä kuvailtua tullut mutta.. Soiteltua myös kun aikaa vaan on ollut.. On sitä nyt sen verran itsekin netin ja kirjojen avustuksella oppinut kuitenkin, että soinnut ja osa skaaloista on hallussa.. Ja saahan noilla eväillä nyt jo jotain aikaan.. Ainakin soiteltua biisien mukana jollei muuta, Ja kyllähän se minulle riittää.. Ihan mukavaa ajan kulua..



Soittaminen vaan on ollut vähän.. niin ja näin.. Joskus saattaa olla kuukaudenkin tauko ja välillä taas menee viikkoja niin että soittaa monta tuntiakin päivässä.. Nyt on taas kitara pölyttynyt sohvalla viikonverran, ei vaan huvita.. Kyllä se joskus taas.. Ja mitäpä tulee soiteltua.. Noh.. Ihan levyjen mukana.. Green daytä, Leevi and the Leavingsia, Apulantaa, mitä milloinkin!

Joo.. Tajusin äsken muiden blogeja selatessani, että tännehän voisi juttujen väliin piristykseksi Lisätä kuvia.. Näytti meinaan aika kivalta.. En sitten tiedä onnistunko itse moisessa.. Yritys ainakin on kova.. :D

Ja eihän ne harrastukset kitaran soittoon rajoitu.. Nyt vaan tuli mieleen jotain tänne selittää siitäkin kun on vähän aiheet vähissä, eikä mitään parempaakaan tekemistä.



Ja tietämättömille vaan tiedoksi.. Ei ole oma kuva tuossa vasemmalla x) valitettavasti.. Mutta oma kitara on kyllä tuo ylempi tuossa..