Tänään on taas tullut eksyttyä netissä jos jonkinmoisille keskustelufoorumeille, on vaan ollut tekemisen puutetta.. Kyllä voiton vaan vei suomi24.fi:n foorumit, itse en järin perusta niille kirjoittelusta, lukeminen vaan on hauskaa ajanvietettä. Sieltä sitten tänään lueskelin kaikista paranormaaleista ilmiöistä ja ihmisistä jotka uskoivat omaavansa yliluonnollisia kykyjä, tai näkevänsä tulevaisuuden ja muuta soopaa. Yksi esimerkki jäi hyvin mieleen, tyyppi oli aamulla ajatellut ystäväänsä josta ei ollut kuullut pitkään aikaan. Illalla tämä samainen heppu oli sitten soittanut hänelle, ja tämän perusteella ky. henkilö kuvitteli osaavansa telepatiaa ja ties mitä muita hulluuksia.. Voi näitä kahjoja..

Sittenpä eksyin nuorten palstoille lukemaan hupsujen teinien pelokkaita kirjoituksia.. Sieltä löytyi kyllä jos jonkinmoista angstia. Oli juttua mm. siitä pitäisikö vanhempien ostaa lapsilleen alkoholia, ei itselläni mitään sitä vastaan. Jos nuori tahtoo juomaan, eivätkä vanhemmat hänelle osta, hankkii hän juomansa muualta. Ja sehän ei ole ongelma eikä mikään nykypäivänä. Ellei muuta tule mieleen niin sitähän seistään puoli tuntia kyläkaupan edessä ja kysytään kauppaan kulkevilta papparaisilta, josko nämä ostaisivat, ja ainahan sieltä joku löytyy joka hakee. ja jos vanhemmat ostavat juotavat, ainakin he tietävät mitä heidän lapsensa juovat. Ja kai se on parempi totutella pikku hiljaa siinä 16-17 vuoden iässä, kuin vetää perskännit sitten 18-vuotissynttäreillä ja aamulla löytää itsensä hangesta ilman kännykkää ja kukkaroa, kun ei vaan oikein huomannut kuinka paljon sitten lopulta tulikaan juotua.

Iltalehden sivuilta on uutisiakin pitkin päivää tullut seurailtua, kaikki vaan tuntuvat taas niin väkisin keksityiltä, kunnes taas jotain kummallista tapahtuu ja siitä sitten puhutaan pari viikkoa joka puolella. Tällä hetkellä pääjuttuna näkyy olevan joku taksikuskin puukotus jossain päin suomea, itseä ei kiinnosta edes lukea moista, se on voivoi ja sillä siisti, kai näitä nyt ulkomailla tapahtuu jokapäivä useitakin. ja hyvin ylhäällä otsikoissa on myös juttu jostain koirasta joka oli ollut yksin junassa, livahtanut kotoa näemmä! Kyllä taitaa jutun juuret olla aika vähissä.