Ei tänäänkään mitään uutta auringon alla.. No kävin taas vähän auttelemassa pientä kitaristinalkua.. Homma lähti siitä kun pari viikkoa sitten musiikinopettajani tuli kysymään josko minulla olisi aikaa opettaa tokaluokkalaista poikaa, joka oli saanut kauan toivomansa kitaran joululahjaksi.. No mikäs siinä, eipä minulla mitään rahaa ja ajanvietettä vastaan.. Ja onhan sitä nyt tämän myötä tullut itsekin taas soiteltua useammin..

No tänään oli sitten kolmas kerta kun kävin, Em ja Am soinnut on jo suht hyvin painuneet mieleen, löytyvät kyllä pienen sormien asettelun jälkeen :) No ei voi kuvitellakaan että olisi helppoa/nopeaa tokaluokkalaisen oppia, kun vasen käsi hädin tuskin ylettyy kitaran kaulan alimmille nauhoille.. edistystä kyllä on tapahtunut ja innostusta riittää, ja siitähän se kaikki on kiinni :D. Smoke on the water tulee jo yhdellä kielellä soitettuna komeasti, ja siitähän poika onkin kovin ylpeä..

Ensi torstaina poika nyt sitten tulossa ensimmäistä kertaa tänne, ajattelin että helpompaa minulle ainakin.. :D aina ajattelemassa itseään, kyllä vain.. No ei, täältä vain löytyy paljon enemmän materiaalia (nuottikirjoja, teoriaa) enkä millään viitsisi raahata niitä aina mukanani paikasta toiseen.

Eipä tänään mitään sen kummempaa, laskiaispullia on tullut syötyä niin paljon ettei kyllä enää mieli tee, taas sitten ensi vuonna ;) Pitäisi nyt kai vilkaista huomisen läksyt ja painua nukkumaan, aikanen herätys aamulla.