Aamulla vielä paistoi aurinko ja ei muuta kuin mopolla kouluun, matkaakin vaivaiset 3 kilometriä. Tottakai päivän aikana tulikin sitten järkyttävän sakea lumipyry ja kotiin ajaminen oli yhtä ruusuilla tanssimista. Kotiin selviydyttyäni naureskelin hetken peilistä näkyvälle olennolle, lumiukkoa muistutti noin niin kuin suurin piirtein.

Tunnin ehdin sitten kotona kuivattelemaan vaatteita ja tarkistamaan sähköpostit, kun jo kaveri pyytää punttikselle, lähteähän siitä piti, takaisin lumituiskuun. Tunnin verran sielläkin meni, hyvä hyvä! Lopussa paikalle ilmestyi vielä omituinen tärähtäneen näköinen muija, joka tuijotti koko ajan jotenkin läpitunkevasti, onneksi oltiin juuri lähdössä.

Ja jälleen kotiin, eikä myräkkä vieläkään ollut laantunut, kotona takki olikin sitten jo aivan märkä, tuskin se vieläkään on kuivunut. Vaan enpä usko että tänään mihinkään olisinkaan menossa, mistäs sitä tietty koskaan tietää.

Selailin tuossa äsken aikani kuluksi ihmisten blogeja, suosittu tuntuu olevan tuo blogspot, itsekin siellä kirjoittelin aikaisemmin, jotenkin vuodatus vaan silti tuntui paremmalta. Kaikesta sitä näkee ihmisten kirjoittelevan, jonkun koko blogi oli omistettu kokonaan hänen omille seksi fantasioilleen, jotkut kirjoittivat keräilyharrastuksestaan tai joku kirjoitteli muuten vain päiväkirja tyyppistä blogia. Löytyipä joukosta myös monia muodista kertovia blogeja, itse en näillä sivuilla viihtynyt kovinkaan kauaa, mielestäni jutut vaan olivat niin tylsää luettavaa, mitäs sellaiseen aikaansa tuhlaamaan.