Tulipa tänään sitten hankittua viimein se kortti punttikselle.. Kuukaudeksi näin alkuun, jos ei siellä sitten jaksakaan käydä niin turha maksaa enempää.. Nyt istuskelen tässä koneella kotiteollisuutta kuunnellen.. Enkä keksinyt muutakaan tekemistä niin päätin sitten kirjoitella tännekin.

Eipä tänään mitään sen kummempaa tapahtunutkaan, koulun jälkeen punttikselle, skootterilla.. Onhan siinä sentään talvirenkaat, mutta eipä se minua estänyt juuttumasta hovin pihalla kinokseen.. :D Kyllä siinä oli hauskaa muutamalla ihmisellä kun autoistaan katselivat, kun epätoivoisesti yritin saada itseäni irti.. Lähtihän se siitä onneksi sitten lopulta..

Ilta onkin koostunutkin sitten sudokujen täyttelystä ja telkkarin katselusta.. Ei vaan tunnu olevan mitään järkevääkään tekemistä. Huomenna taas koulun jälkeen punttikselle ja illaksi kotiin ..

Huomenna illalla taas kitaran opetusta luvassa.. Niin, pitäisi sitäkin suunnitella että mitä pojalle tällä kertaa keksin soitettavaksi.. Vai jos vaan päästäisin itseni helpolla ja opettaisin uuden soinnun ja kertailisin vanhaa jo opittua kamaa.. Ehkä näin.. Tein kyllä samoin viimekerralla.. Kai se pitäisi joskus vähän jotain uuttakin että pysyisi pojalla innostus päällä.. Ei vain ole helppo keksiä mitään uutta kun ei onnistu kuin yhdellä kielellä soitettavat, ja onhan se sointujenkin opettelu tärkeää.. Opetellaan nämä vanhat ensin ja lähdetään sitten vasta etsimään jotain uutta..

Äidinkielen minimuotoinen koe huomenna, aiheena romantiikka ja realismi, kirjallisuuden muotoja jostain vuodelta nakki, ja sen perusteella tulisi sitten äikännumero välitodistukseen, jolla olisi tarkoitus sitten johonkin kouluun hakea. Tällä hetkellä kai ensimmäisenä toiveena Graafisen ja viestintätekniikan puolelta ulkoasun suunnittelijan paikka .. Onhan se vaikeaa näin huonoilla arvosanoilla mutta johonkinhan se on pakko yrittää.. Tänäkin vuonna vain 14 paikkaa ja hakijoita kuitenkin päälle viisikymmentä, kyllä pienet on mahdollisuudet, mutta eihän sitä niin saa ajatella.. Oma vikahan se on, ettei oikein ole opiskelu kiinnostanut..

Josko tästä nyt jaksaisi vielä suihkuun raahautua ja sitten nukkumaan, kerkiää ne äidinkielen jutut vilkaista aamullakin, kouluun vasta kymmeneksi joten aikaa riittää.. Kun vielä muistaisi aamulla pakata liikkavarusteet mukaan, ettei tarvitsisi turhaan ajella punttiksen ja kodin välillä..