Jaa a.. Taas tuli sopiva tyhjiö blogin kirjoittelulle.. Eipä sitä näin viikonloppuna muutakaan, kun ei täällä metsän keskellä koskaan mitään tapahdukaan. No eilen sitten tuli lähdettyä serkkujen kyydillä kaupungille, jotain pientä vaihtelua tähän tietokoneiluun. Eipä siinä, käytiin kauppoja kiertelemässä sun muuta.
Piti samalla hakea kännykkä Elisan huollosta, perjantai aamusti kun tuli tekstari että on noudettavissa. Sain siellä jonottaa vartin verran, viimein kun olin ensimmäisenä jonossa ja juuri ojentamassa lappua myyjälle..... Olin siinä jo jonottaessani pitkään vilkuillut jossain siellä seinän vieressä seissyttä hoippuvaa ukkelia, todella pelottavan näköinen minun mielestäni... Vaatteet oli.. No.. Juuri jotain jonka laskisin pummiksi. Huuli aivan turvoksissa ja verillä..
No kun sitten olin ojentamassa lappua myyjälle tämä samainen hörhö tulee tuuppaamaan minut jonosta ja oli muka sitten ennen minua jonossa, no taas en sitten saanut sanotuksi että olin muuten ennen häntä. No ei muuta kun odottelua jälleen, ukkeli alkoi kirota ja sopertaa myyjälle jotain muijan puhelimen puk-koodista. No viimein kun hän oli käyttänyt varmaan jokaista maailman kirosanaa haukkuessaan myyjän, joka oli todennut ettei sim-kortilla ollut enää mitään virkaa, lähti hän matkoihinsa, hoippuen, mutta kuitenkin.. ja sain kuin
sainkin puhelimeni lopulta..

Niin.. Käytiin serkkujen kanssa sitten lopuksi syömässä Hansan Red Hot Chilissä joskus kolmen aikoihin.. Muut kun ottivat tuplajuustohampurilaisen niin empä halunnut olla kummajainen ja tilasin sitä samaa.. Olihan muuten paras hampurilainen vähään aikaan.. Tuli vaan syötyä vähän liikaa, ja ei siltikään mahtunut koko ateria alas.. :D Saman tien tuli HIEMAN ähky olo.. Itselleni jäi tunnin verran vapaa aikaa kaupungille muiden mentyä leffaan.. Lähdin siitä sitten kävelemään aikani kuluksi aurajoen rantaa pitkin.. Vatsaan pisti niin hemmetisti ettei kävelemään pystynyt, kyllä se siitä sitten helpotti hetken siinä seisoskeltuani.
Vielä illallakaan minkään sortin syöminen ei olisi tullut kuuloonkaan ja olo oli niin oksettava että kumma kun ei sitten lopulta tullut ylös.. Tiedä sitten minkä sortin ruokamyrkytyksen sain mutta taidan jättää ky. paikan hetkeksi väliin.. Einiin ettäkö ruuassa olisi ollut mitään vikaa..

Tänään sentään aamulla oli hirrmuinen nälkä.. Eipä sitä tänään ole paljon mitään aikaiseksi saanutkaan.. Failure to launch- tuli tuossa katsottua kun ei parempaakaan tekemistä keksinyt, olihan se.. Ihan katsottava, en nyt kuitenkaan uudestaan katsoisi.. Tuleehan sieltä illalla taas Kyle Xy, päivän kohokohta.. heh.. Ja ulkonakin vaan sataa, muuten voisi vaikka lähteä lenkille tai ajelemaan TAI edes johonkin! Nyt jo niin hullu olo täällä neljän seinän sisällä että huhhuh.. Voisi tietysti käydä kaupassa, miksi, en tiedä..