Niin, tuli tuossa tilattua silmälasit netistä, favopticilta.Todella tyytyväinen olen ollut näin kahden päivän testailuilla. Olen siis piilolinsseillä elellyt vuoden verran. Tiedän kyllä kuinka optikotkin aina syytävän sitä samaa paskaa siitä, kuinka piilolinssejä ei IKINÄ saisi pitää koko viikkoa, ja että pitäisi aina olla myös lasit silmätulehdusten sun muiden varalta. Itse olen kyllä aivan mainiosta pärjännyt, eikä minkään sortin ongelmia ole tullut vastaan. Usein olen pitänyt piilareita kolmekin vuorokautta putkeen. Merkkinä siis airoptix, jotka tosiaan omienkin tietojensa mukaan ovat niin hengittävät että viikonkin käyttö putkeen on mahdollista.

Nyt siis kuitenkin tuli lasit tilattua, osa syyksi voitaneen laskea että löysin tuon favopticin. Ruotsalainen firma joka myy silmälaseja, todella halpaan hintaan. itse tilasin lasit heijastuksenestolla, hintaa tuli 63e. Ilman heijastuksenestoa hinta olisi ollut vain 40e.

Homma meni suunnilleen näin, tilasin favopticilta ensin kotiin katseltavaksi neljät kehykset, tästä ei itselleni koitunut kuluja pennin pyörylää, no, yksiin kehyksiin tykästyin ja päätin ne sitten tilata. Menin paikalliselle optikolle näöntarkastukseen ja sain mukaani silmälasireseptin josta vahvuuteni kävivät ilmi. Tälle hintaa tuli 15e.

Täytin netissä favopticin sivuilla lomakkeen johonkin merkitsin haluamani kehysmallin, sekä mitä halusin laseihini, tässä tapauksessa siis heijastukseneston. Vein postiin kokeilukehykseni ja samaan pakettiin pistin silmälasireseptin. Tästäkään ei itselleni mitään kuluja.

Viikon kuluttua silmälasit saapuivat hyvin pakattuina postilaatikkoon, ja mukana oli lasku. todella asiallista toimintaa ettenkö sanoisi. Ei voi muuta kuin kiittää.

Voin hyvillä mielin suositella muillekin laseja tarvitsevalle, hinnat ovat halvat ja ilman mitään kuluja voit tilata neljät kehykset kotiisi sovitettaviksi. Ellet pidä tilaamistasi voit lähettää ne takaisin vaikka heti, ja tästä ei koidu itsellesi mitään kuluja. Katselin optikkokäynnilläni myös lasien hintoja täällä, ja olin aivan puulla päähän lyöty, lähes samanlaiset kuin nämä tilaamani maksoivat täällä 300-400e.

http://www.favoptic.com/