Huomasinpa äsken muuten että tuo kone-arvostelu, vai miksikä sitä pitäisi kutsua, oli tämän vuoden ensimmäinen kirjoitus.. Hienosti alkoi siis 2008 :D No ei.. Ajattelin vielä lisää kirjoitella, onhan edellisestä tekstistä kuitenkin jo aikaa, sehän oli viimevuonna! ;) Ja onhan tässä asiat pyörineet monen muunkin kuin tietokoneiden ympärillä.

Ensimmäiseksi nyt nousee mieleen että ilmeisesti minut pestattiin opettamaan eräälle tokaluokkalaiselle pojalle kitaransoittoa.. En vielä ole sen suuremmin kerinnyt miettimään mitä sitten opetan, tai miten voin selittää esim. soinnut niin yksinkertaisesti että tokaluokkalainenkin sen ymmärtää, ehkäpä aloitan opettamalla tuiki tuiki tähtösen, tai jonkin muun vastaavan helpon lastenlaulun, jää nähtäväksi..

Keuhkoputken tulehdusta tässä nyt on viikon verran tullut sairasteltua, lääkärissä kävin ja määräsivät kortisooni kuurin, joka loppui jo eilen.. Tiedä sitten oliko siitä jonkinlaista hyötyä, ellei tauti pian ala hellittää menen kyllä päättäväisesti takaisin urputtamaan..

Mopokelitkään eivät sitten vaan ole ohi, on tässä tullut lähes joka päivä kaupassa skootteroitua.. Ja varmasti menen vieläkin, kunhan tiet vain pysyisivät sulina.. Näpit vaan tahtoo jäätyä vaikka millaiset rukkaset laittaisi.. Noh.. Kai se kesäkin sieltä joskus taas tulee..