Satuin tuossa taannoin muutama päivä sitten lukaisemaan aapelin foorumilta viestin, jossa eräs henkilö kirjoitti olleensa pitkään pois aapelista.. Hän halusi olla hyödyksi, ja oli alkanut kirjoittaa artikkeleja wikipediaan.. Aiheita kuulemma riitti niin paljon kuin vain olisi töitä jaksanut paiskia.. Olenhan itsekin tätä mieltä, kyllä se wikipedia on tärkeä tiedonlähde, eikä aina tule edes ajatelleeksi mitä kaikkea se pitää sisällään.. Ja kun lukee sieltä jotain, ei myöskään tule miettineeksi, että joku ne on sinne kirjoittanut, vapaaehtoisesti, ilman palkkaa, ihan vaan ollakseen avuksi.. Ei niin ettäkö itsestäni olisi tähän.. Mieluusti kyllä, ei vain ole tietoa jota jakaa.. :D tai josta ei wikipediassa jo artikkelia löytyisi.. Mutta iso kiitos näille joilla riittää aikaa ja halua, suomenkielinen wikipedia on tärkeä tiedonlähde internetissä, ja se laajenee jatkuvasti.

Wolfensteinin pelaaminen senkun jatkuu, en tiedä mikä minua vaivaa.. :D Pää lienee sekaisin kaikenmaailman yhteishaku hössötyksistä. Yhtään kunnon suomiservua en kyllä ole onnistunut löytämään, eipä niin että olisin suuremmin etsinytkään.. Löysimpä sentään mainion spawnkilling centraliksi nimetyn servun.. Peliseuraa löytyy aina, joskaan ei liikaa, ja xp:t säilyy päivästä toiseen. Eipä ole sen jälkeen muualla tullutkaan pelailtua..

Aloin tuossa illalla katsomaan elokuvaakin.. Nukahdin vain kesken kaiken ja se siitä, ei sitten enää jaksanut alkaa seuraamaan. Koko päivän jatkunut tolkuton väsymys, kiukkuisuus ja huimaus.. Eiköhän se siitä mene itsellään ohi kuitenkin, toivottavasti.