Viime kertaisesta kirjoittelusta onkin vierähtänyt jo suht pitkä tovi. Ei vain ole ollut aikaa/kiinnostusta/aihetta kirjoittaa. Eikä nytkään aiheita pahemmin päästä löydy. Tyydyn siis kirjoittelemaan pikkujutuista, jos tätä joku eksyy lukemaan kannattaa siis etsiä itselleen parempaa tekemistä.

Kitaraan tuli tilattua uusi vahvistin thomannilta, fender frontman 212r, ja hyvinhän se soi, jokaisen 250 euron edestä. Ääntä riittäisi varmaan koko kylälle jos volyymit vääntäisi kaakkoon. Vaan riittää se minulle vähän hiljaisemmallakin soittelu.

Tänään aamulla kahden tunnin englannin koe, illalla luin sanat pariin otteeseen, vaan eipä se silti mitenkään loistavasti sujunut. Muutamasta tehtävästä löytyi sanoja joita en kyllä ennen eläessäni ollut nähnyt, ja voisin vaikka vannoa etteivät ne olleet annettujen  sivujen sanalistoilla, mistä lie ope ne sitten keksinyt.

Välissä yhteiskuntaopin tunti, kirjoja ei sillä tunnilla kellään näkynyt, juteltiin vapun ohjelmasta ja muutamat musiikkiintoilijat (en minä tällä kertaa) soittelivat luokan perällä. Vappukeskusteluissa päädyttiin  minusta ei-niin-innostavaan aiheeseen. Ysit (me) pukeutuu junteiksi ja kasiluokkalaiset yrittävät parhaansa mukaan pukeutua mahdollisimman juhlavaksi. Ja pariksi tunniksi vaihdetaan vähän osia, niin että oppilaat saavat opettaakin opettajia. Saas nähdä mitä siitäkin taas tulee.

Mopokelit jatkuu mulla, vaikka tie onkin sohjoinen ja liukas. Mikäs siinä talvirenkailla ajellessa. Ja kun varovasti liikennesääntöjen mukaan hissukseen köröttelee niin mitäs siinä nyt voisi sattua ;)

Punttiksella on tullut taas parina iltana käytyä, viime viikolla laiskotti niin ettei jaksanut käydä kertaakaan, sitä edeltävällä viikolla kun tuli huhkittua joka ilta.