Etsiskelin itselleni mielenkiintoista ja ilmaista netissä pelattavaa roolipeliä. Travianista pientä kokemusta löytyy pohjalta, muttei jotenkin jaksa innostaa. Pari viikkoa sitten löysinkin joltain foorumilta juttua popomundosta.

Rekisteröin hahmon, ja näin jo varsin pian, että ky. peli oli juuri sitä mitä olin etsinyt. Musiikista kun olen kiinnostunut ja kitaraa soittelen itsekin, oli tämä siis oikea löytö. Ilmainen, suomenkielinen, ja ei vaadi jokapäiväistä monen tunnin sitoutumista. Vähän siis tyyliin Hattrick tai Travian.

Pelin ideana on luoda itselle oma hahmo, ja yrittää menestyä musiikkibisneksessä. On useita teitä joista voit valita ja pelin valinnat ovat muutenkin hyvin monipuoliset. Voit esim. perustaa oman bändin, päättää mitä soitinta soitat, miten pukeudut, ja keikkailetko. Voit harjoitella bändisi kanssa, tai soittaa kadulla ansaitaksesi pari lanttia. Saat päättää asutko äitisi kanssa ilmaiseksi, tai voit muuttaa vaikka ulkomaille jos siltä tuntuu. Asetutko aloillesi ja perustat perheen? Vai onko sinusta yrittäjäksi? Vaihtoehtoja kyllä löytyy!

Onkos muut blogittajat pelanneet? Vai löysivätkö vasta tämän kirjoituksen myötä itselleen uuden "harrastuksen".

http://www126.popomundo.com/Common/Entry.asp