On jäänyt kirjoittelu todella harvaan viimeaikoina, on vain ollut niin paljon kaikkea muuta. Nyt iski taas eilen kirjoittelu innostus, ahkerasti olen kuitenkin muiden blogeja tiiraillut.

Kuntosalilla käyntikin on jäänyt, mihinköhän aikani tuhlaan nykyään? Enpä osaa vastata, joka päivälle tekemistä kuitenkin tuntuu riittävän, ehkä se koulun loppumisen myötä taas helpottuu. Eipä montaa aamua ole enää jäljellä, päättäri vaatteitakin kannattaisi pikkuhiljaa alkaa suunnitella, tuntuu kuitenkin niin etäisletä vielä.. vaan..

Ei voi muuta kuin kiittä itseään siitä, että tuli ala-asteella valittua itsensä A-ruotsin puolelle. Kavereiden kanssa on tullut pientä vertailua tehtyä, ja todettua, että päästiin A-n puolella kyllä helpommalla joka tavalla. Opettaja paljon mukavampi ja tunnit paljon rennompia, ja plussana vielä ensi viikonlopun lähtö ruotsiin.

Tarkoituksena olisi siis sunnuntaina Siljalla reissata Tukholmaan, ja paluu keskiviikkoaamuna. Mitä nyt ollaan keskusteltu entisten luokkien kokemuksia niin hauskaa tulee olemaan. Vielä kun muistaisi ottaa kameran mukaan, niin voisi vaikka kuvia pistää tännekin. Vapaa-aikaa lähes koko aika, koko porukalla käydään kuitenkin, elokuvissa (leffan saa itse valita), vanhassa kaupungissa syömässä, ja samalla kerralla jossain merimuseossa. Vaan eiköhän sitä vapaa-aikaa jää ihan tarpeeksi :D

Koulu kustantaa osan reissusta mukaanlukien hotelli kulut. Itse jäi maksettavaksi reilu satanen+bussilippu sitten paikanpäällä sekä tiistain sapuskat, ja tietenkin pitää rahaa varata ostoksiinkin :)
Vaan kertoilen sitten ensi vknlopulla kuulumiset, jos vain muistan.

flag_se.gif