Katselin taas frendejä koulusta päästyäni, kuudes kausi menossa enää, pakostikin alkaa miettimään mitä sitten kun on kymppikin katsottu. Aloitan kai vaan alusta.. Mutta niin, äskeisessä jaksossa "miten olisi voinut käydä" Chandlerin ollessa jotain journalistin tapaista, iski itsellekin kauhea kirjoitusinnostus. Olisi vain niin hauskaa osata kirjoittaa kunnolla, ja mielenkiintoisia juttuja, ja mikä parasta, joku vielä lukisi niitä!

Samalla aloin ajatella, että siinähän voisi olla mielenkiintoinen ammattikin, vaan ehkä kuitenkaan ei taidot riitä, vaan saanpa sentään kirjoittaa tätä blogia, ja vieläpä ilmaiseksi. Ja hienoahan on jos joku tänne eksyy, ja vielä vaivautuu jakamaan aikaansa lukemalla näitä juttuja.

Tuli myös mieleen, että eksyyköhän tänne koskaan kukaan, joka oikeasti tuntee minut. Nimettömänähän täällä kuitenkin kirjoitellaan, joten varsin epätodennäköistä tunnistaminen olisi kuitenkin, vaan ei mahdotonta todellakaan. Minut hyvin tuntevan ja läheisen henkilön olisi enemmän kuin helppoa tunnistaa, kuvien, kerronnan ja juttujen perusteella. Vaan eksyykö tänne tuttuja?

Kommentteja blogissaan on aina hauska lueskella, varmasti jokaisen mielestä, joten jättäkäähän jälkenne, tutut ja tuntemattomat :D