...Olen tässä katsellut. Vähän esimakua, joskus tässä kuitenkin täältä lähden. :D Selvää on, ja hyvin olen tiedostanut itselleni, että 16-vuotiaana kotoa lähteminen ei välttämättä ole se fiksuin idea jonka olen päähäni iskenyt. Vaan niin kovasti tahtoisin pois, ja tiedän kyllä että rahattomana sitä eläisin ja hyvin köyhästi, vaan uskon kuitenkin jotenkin pärjääväni. Ainakin kovat halut on yrittää.

Ja nyt kun kouluunkin turkuun lähdössä, pitkä matkahan täältä olisi joka aamu bussilla köröttää. helpottaisi huomattavasti, vähän niukka on tarjonta ydinkeskustan asunnoissa, vaan en luksusta ole etsimässäkään.. Mahdollisimman pienivuokraista pikku kämppää vaan, mahdollisimman sopivalla ja käytännöllisellä paikalla.

Todella etäiseltä vaan tuntuu ajatus yksin asumisesta, itse kun pitäisi huolehtia itsestään, kokonaan! Ja vknlopputöitäkin pitäisi sitten etsiä, ei se ole itselleni ongelma, rahaa siinä tapauksessa tarvitsisin jokatapauksessa, ja kai aina tekevälle työtä on, kun lähes mikä vain kelpaa.

Pitää vain alkaa pikkuhiljaa totutella ajatukseen, että asiat vaan muuttuu tässä lähiaikoina, uusi koulu, uudet ihmiset, ja haaveena se oma kämppä. Katsellaan.. kuunnellaan..