Sunnuntai

 

Niinpä niin, se on taas sunnuntai. Huomenna alkaa sitten toinen viikko uudessa koulussa. Ensimmäisellä viikolla nyt ei mitään kummempia, tutustuttiin vaan uusiin tiloihin ja tapoihin, käytiin koulun katolla vähän katselemassa suurta maailmaa :D ja sen sellaista. Siinähän se meni ihan mukavasti, aikaiset herätykset huonojen bussiyhteyksien vuosi vain tuottavat tuskaa, ehkä niihinkin tottuu ajan myötä.

Huomenna tiedossa herätys puoli kuudelta, hohhoijjaa. Onneksi saa sentään viikonloppuina nukkua niin kauan, kuin nukuttaa.

Tekee vaan mieli kirjoittaa koneella jotain, etsiskelin kunnollisia foorumeita, eipä löytynyt oikeen iskevää. Afterdawn oli mielenkiintoinen, ja suosittu, jotenkin ei vaan iske, ehkä turhan muodollinen minun makuuni. Ja etsin kuitenkin rentoa paikkaa jossa hengata hyvässä seurassa ja kirjoitella viestejä aikansa kuluksi.

Joskus kirjoittelin ykköskitaran foorumille paljonkin, noin puolivuotta sitten. Taso oli hyvä ja tuli kyllä ne päivittäiset kirjoittelijat tutuksi. Sitten lopahti kitarainnostus ja samalla jäi foorumi. Ehkä se innostus vielä joskus siitä palaa, sitä odotellessa..

Zedge.netin foorumille olen joskus myös kirjoitellut (englanninkielinen). Ehkä kuitenkin vähän turhan suosittu. Satoja uusia viestejä minuutin sisään on ähän turhan ripeää tälläisen piiloblondin aivoille.

Taitaa jäädä foorumi löytämättä ainakin tähän hätään. Tukahdutan kirjoitusvimman tänne blogiin, niinhän siitä selviää.