Tylsyyksissäni väsäsin uuden sivupohjankin, jos vaikka joskus innostuisi taas nettisivuja ylläpitämään, tuskinpa. Oli vain tylsää, ja olen todennut photoshoppaamisen mukavaksi ajankuluksi ja harrastukseksi niin mikäs siinä. Antaa ”leiskojen” kerääntyä koneelle, jos vaikka joskus tulee tarvetta.

Pari vuotta takaperin ylläpidin yhtäaikaisesti muutamaakin saittia. Toinen niistä, joka sisälsi satoja koodeja konsoli/pc peleihin, oli aikanaan hyvinkin suosittu. Paljon kävijöitä ja hyvä meininki. Palveluntarjoajan lopetettua se kuitenkin jäi, varmuuskopiota ei sivun tiedostoista tietenkään ollut, osasi vituttaa muuten kunnolla muutaman päivän ajan..

Sen jälkeen pistettiin kaverin kanssa pystyyn virtuaalitalli. Olivat aikanaan hyvinkin suosittuja. Ideana siis, että sivulla oli tietoja hevosista, joista kävijät saivat valita yhden itselleen hoidettavaksi, ostaa tälle varusteita kilpailuissa voittamillaan ”rahoilla”. Pikkuhiljaa hiipui sekin innostus..

Tämän jälkeen, kitaroista innostuneena pistin pystyyn kitaraoppaita, vinkkejä ja tabulatuureja sisältävän sivuston. Liikennettä ja mainetta sain kohtuullisesti tännekin, vaan kaatui samaan kuitenkin koodisivut, palvelin hajosi, kaikki siellä olleet sivustot katosivat, enkä toki edelleenkään mitään varmuuskopioita…. Kyllä siitäkin menetyksestä ajallaan toipui..

Välissä on ollut useita, hetken mielijohteesta pystyyn pistettyjä sivustoja, jotka ovat kuitenkin jääneet innostuksen lopahdettua.

Enää ei ole aika ja into riittänyt. Tutuilta on tullut pyyntöjä, ja pystyyn pitäisi pistää kotisivut mm. kampaamolle sekä koira-tuotteita markkinoivalle yritykselle. Ei vain ole saanut aikaiseksi. Koulu tuntuu vievän tällä hetkellä suuren lohkon..