Eipä ole tullut kirjoiteltua blogiin päivityksiä pitkiin pitkiin aikoihin, taitaa jopa kuukausia olla edellisestä postauksesta. Tässä illalla netissä pyöriessäni muistui tämä blogi mieleen ja ajattelin tulla vilkaisemaan miten se täällä jakselee. Kovasti on tullut lukuja lisää kävijälaskuriin, mikä toki on ilahduttavaa ja kannustaa kirjoittamaan aina vaan lisää.

Taitaa jäädä suhteellisen turhaksi tämäkin postaus, vaan ei tähän hätään mitään tähdellisempää keksi. Kovasti on vuodatuskin muuttunut viimevierailuni jälkeen. Parempaan suuntaan? En vielä pahemmin ehtinyt perehtyä joten en osaa sanoa, toki uuteen pitää aina jonkinaikaa totutella.

Opiskelijan kesä tuppaa aina olemaan vähän tälläistä. Mitään tekemistä pahemmin ei löydy. Tyhjätaskuna elellään, kun ei noita kesätöitäkään tahdo näin lamanalla herua. Pitää nyt vaan ottaa lomasta kaikki irti, kun ei ainakaan ole ajasta kiinni. Pitkällähän kesässä tässä jo ollaan mutta.. niin.. Toivotaan nyt, että ne helteetkin sieltä vielä palaisivat, tahtoo muuten jäädä aika lyhyeksi tuo kunnon kesä.

Mutta ei sitä kummempia tällä kertaa, rompula kiittää ja kuittaa.