Kukin kuluttaa aikaa netissä omalla tavallaan. Jotkut lukaisevat vain sähköpostinsa pari kertaa päivässä ja koneen käyttö jää siihen. Useat pelailevat vapaa-aikansa, aapelissa, wowissa, milloin missäkin. Teini-ikäiset viettävät aikaansa irc-galleriassa, tutkiskellen ystäviensä kuvia & etsien uutta seuraa. Osa kirjoittaa blogia, mikä on sekin itsessään loistava ajanviete kieltämättä, mahdollisuus purkaa ajatuksiaan anonyymisti ja ilmaiseksi. Ja piraatit nyt ovat vielä aivan oma suuri lukunsa..

Ircciä käyttäville ja tunteville suosittelen poikkeamaan: quakenet, #triviabotti | 24/7 pyörivä triviavisa, laittakaa vaikka taustalle auki niin saa tylsät minuutit kulutettua kysymyksiin satunnaisesti vastaamalla.

Älypää, se unohdettu visailusaitti. Kuka muistaa aikaa Älypään nuoruusvuosilta, se oli se suomalaisten niin vanhojen kuin nuortenkin ykkös ajanviete paikka. Onhan siellä yhäkin vilskettä, mutta innostus on jo hiipunut. Etusivu kukkii mainoksia, ja sama epidemia on levinnyt hitusen jo aapelin puolellekin, vaan eihän siihen valitus auta vaan adblock.